Νεκρή από πτώση βράχου στο φαράγγι της Σαμαριάς: Δεκάδες οι εγκλωβισμένοι

 

Τραγωδία σημειώθηκε προ ολίγου στο φαράγγι της Σαμαριάς, όπου μία 35χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από πτώση βράχου, ενώ δεκάδες πεζοπόροι έχουν εγκλωβιστεί λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με το πληροφορίες, γυναίκα που βρισκόταν στο φαράγγι για πεζοπορία σκοτώθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία μετά από πτώση βράχου, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε τα Χανιά νωρίτερα σήμερα (18/9).


Το συμβάν έλαβε χώρα την έξοδο του φαραγγιού Σαμαριάς, προς Αγία Ρουμέλη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δεκάδες ακόμα πεζοπόροι εγκλωβισμένοι διότι οι βράχοι από την κατολίσθηση έχουν αποκλείσει διόδους πρόσβασης.

Πώς σκοτώθηκε η τουρίστρια στο φαράγγι

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα πέθανε από σοβαρή αιμορραγία στη διάρκεια καραμπόλας, όταν βράχος που αποκολλήθηκε στη διάρκεια κατολίσθησης προκάλεσε την πτώση δέντρου, που έπεσε και την τραυμάτισε στον μηρό.

Στο σημείο υπήρχε γιατρός που προσπάθησε να την κρατήσει στη ζωή, αλλά δυστυχώς η άτυχη τουρίστρια, που φέρεται να περπατούσε αποκομμένη από το γκρουπ της, υπέκυψε στα τραύματά της.

Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής από τα Χανιά και τους όμορους δήμους έχουν σπεύσει στο σημείο για τη διάσωση των δεκάδων εγκλωβισμένων, ενώ αναμένεται να φτάσει και άλλος γιατρός στο σημείο.

Οι αποκομμένοι από την κατολίσθηση πεζοπόροι έχουν συγκεντρωθεί από την πυροσβεστική σε ασφαλές σημείο, περιμένοντας τη μετακομιδή τους προς την έξοδο του δρόμου.

reader.gr

Σχόλια