Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγρίνιο: Ήταν όλοι εκεί για τη Μελίνα Ασλανίδου – Ξεσήκωσε το κοινό η ερμηνεύτρια (εικόνες – video)

Το κοινό τραγουδούσε μαζί της γνωστές επιτυχίες σε ποπ και λαϊκούς δρόμους αλλά και αξέχαστα, διαχρονικά ακούσματα

Αγρίνιο: Ήταν όλοι εκεί για τη Μελίνα Ασλανίδου – Ξεσήκωσε το κοινό η ερμηνεύτρια (εικόνες – video)

Με «σύμμαχο» έναν υπέροχο καιρό, σε αντίθεση με εκείνον της περασμένης Τρίτης που τα «μούσκεψε», η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου, ανέβηκε χαμογελαστή στη σκηνή που στήθηκε στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Ο κόσμος που είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (5.9.24) και πλημμύρισε την πλατεία, υποδέχθηκε την δημοφιλή τραγουδίστρια με ζεστό χειροκρότημα.

Σημειώνεται ότι η Μελίνα Ασλανίδου είχε την τιμή και τη χαρά, χθες βράδυ, να πάρει μέρος στη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο που ήταν αφιερωμένη στο σπουδαίο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Το «πήγαινε – έλα» που επέβαλαν οι καιρικές συνθήκες μπορεί να ήταν κουραστικό όμως η ίδια, από την αρχή, εμφανίστηκε διατεθειμένη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να «αποζημιώσει» το κοινό που για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα βρέθηκε στον ίδιο χώρο για την απολαύσει.

Το κοινό τραγουδούσε μαζί της γνωστές επιτυχίες σε ποπ και λαϊκούς δρόμους («Δεν έχω διεύθυνση», «Το λάθος» κ.ά), αλλά και αξέχαστα, διαχρονικά, ακούσματα («Τι σου 'κανα και πίνεις»).

Η Μελίνα Ασλανίδου έδωσε τον καλύτερο της εαυτό της βάζοντας «φωτιά» στο Αγρίνιο και ικανοποίησε πλήρως, πέραν του κοινού, τους ανθρώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που οργάνωσαν τη συναυλία αλλά και του Δήμου Αγρινίου υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε.

 Δείτε video - φωτογραφίες: 

https://sinidisi.gr





 

Σχόλια