Δεκάδες απόπειρες τηλεφωνικών απατών στην περιοχή του Αγρινίου- Σε εγρήγορση οι Αρχές

 

Δεκάδες απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης ανυποψίαστων συμπολιτών έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ώρες στην περιοχή του Αγρινίου, με την Αστυνομία να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Επιτήδειοι επικοινωνούν με συμπολίτες τηλεφωνικά και προφασίζονται δήθεν τροχαία ατυχήματα, με «θύματα» συγγενικά πρόσωπα των υποψήφιων δικών τους θυμάτων

Υποδύονται δε τους γιατρούς και ζητούν χιλιάδες ευρώ για «χειρουργικές επεμβάσεις» στις οποίες τα «τραυματισμένα» συγγενικά πρόσωπά τους θα έπρεπε να υποβληθούν άμεσα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι θρασύτατοι επίδοξοι απατεώνες δεν δίστασαν να δώσουν και σημεία συνάντησης με τα ανυποψίαστα θύματά τους, δίχως ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί κάποια από τις απόπειρές τους.

Αυτό που έχει προξενήσει την εντύπωση ορισμένων υποψήφιων θυμάτων που τελικώς -κι ευτυχώς- δεν εξαπατήθηκαν είναι το γεγονός ότι οι επίδοξοι απατεώνες δείχνουν να γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και σημεία της ευρύτερης περιοχής…

Μέχρι στιγμής, είναι ευτύχημα το γεγονός ότι δεν έχουν παραπλανήσει και κλέψει κανέναν. Θα πρέπει ωστόσο άπαντες να επιδείξουν μεγάλη προσοχή και ιδίως οι ηλικιωμένοι.

Σχόλια